Colorado Daily Newspaper

Colorado Daily Newspaper
Colorado Daily Newspaper

press to zoom
Colorado Daily Newspaper
Colorado Daily Newspaper

press to zoom
Colorado Daily Newspaper
Colorado Daily Newspaper

press to zoom
Colorado Daily Newspaper
Colorado Daily Newspaper

press to zoom
1/8

Tenant Improvement. This renovation of a vacant commercial space allowed the relocation of the Colorado Daily Newspaper to occupy a more productive workspace.  Programming, design, construction documents, permitting and construction occurred in a fast-track process of six weeks total duration, allowing the Colorado Daily to put out their important Thanksgiving issue from their new space.

Design Goal 

 

A tight budget encouraged the exploration of inexpensive construction methods and finish materials.  Translucent and blue polygal polycarbonate paneling allows light to flood the interior of reporters’ office and conference rooms, while maintaining noise privacy.  A ‘war table’ arrangement, from the earliest days of journalism, allow the newspaper’s editor and publisher to sit in the center space, surrounded by the heads of each of the paper’s divisions (news, entertainment, music, sports, food, etc.) to hash out the layout of each issue’s content.  

 

Completed in 1999.